Dagtilbud & skoler

Jeg tilbyder forløb ude hos jer, på udvalgte lokaliteter eller her på naturskolen.

Tema og indhold tilrettelægges ud fra jeres ønsker i overensstemmelse med Den styrkede pædagogiske læreplan til dagtilbudsområdet og Fælles mål i indskolingen.

Det kan f.eks. være:

Mikroforskerforløb, som er en klassisk hypotetisk deduktiv videnskabelig metode, formuleret og forenklet til børn. Med udgangspunkt i krible-krable, almindelige små dyr i naturen, kombineret med børnenes/elevernes nysgerrighed og spørgsmål lærer børnene/eleverne at opstille hypoteser og undersøge sig frem til viden.

Ved at bruge Mikroforskermetoden får eleverne indblik i de grundlæggende træk ved naturfag og de kommer til at arbejde kreativt sammen med andre på tværs af skolens fag. Undervisningen udspringer fra elevernes egen  nysgerrighed og spørgsmål til, hvordan verden hænger sammen. Det giver eleverne en ansvarsfuld og aktivt deltagende rolle i undervisningen, når de skal lægge en plan for deres undersøgelser, indsamle oplysninger, samle op på den viden, de får om emnet og formidle deres resultater til omverden.

Forår 2021 tilbyder jeg forløb om biodiversitet i børnehøjde for både dagtilbud og skoleklasser ( 0-9 ). Her indgår fakta og gode historier om både dyr og planter og betydningen af at de har gode levesteder samt afholdelse af børne-bioblitz, hvor det gælder om at finde så mange forskellige dyr og planter som muligt på et udvalgt område. Der vil også være fokus på, hvordan man kan skabe biodiversitet på legepladsen. Hvert barn får mulighed for at plante sin egen lille " biodiverse have " til at tage med hjem.

Landsdækkende børne-bioblitz-uge afholdes i uge 20 som optakt til international Biodiversitetsdag d. 22. maj.

 

Velkommen     Om mig     Dagtilbud & skoler     Private     Shelter     Events     Kontakt 

 

Henriette Gaborit - Sørupvej 24, 4684 Holmegaard

Mobil: 2255 7295 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.